Zateplení vedlejšího BD – další etapa

autor: Čvc 12, 2023

Vážení členové BD,

vedlejší BD ReVo, které již nějakou dobu pracuje na zateplení, tento týden začíná s novou etapou, a sice na straně k Trnkovu náměstí. Tato část prací se nás částečně dotkne, zejména pak bytů v domě 1034/20, č. 3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, které jsou nejblíže stěně sousedního BD. Do poloviny září je plánováno dokončení prací, do poloviny října finální úklid prostranství a uvedení okolí do původního stavu. Nicméně v případě nepřízně počasí se mohou práce i protáhnout.

V tomto období můžete očekávat pohyb pracovníků na střeše nebytových prostor a na lešení za okny zmíněných bytů, zvýšený hluk a výskyt prachu a nečistot v okolí stavby.

Veškeré práce byly předem s námi konzultovány a bude smluvně zaručeno, že nedojde k poškození našeho majetku, v opačném případě by nám vedlejší BD zajistilo nápravu či uhradilo škodu.
V průběhu prací je domluveno, že pohyb pracovníků po střeše bude snížen na nutné minimum (hrozí poškození střešní fólie častou chůzí po kamenech, střecha není zamýšlena jako pochozí), tedy pokud byste zaznamenali na střeše drobnější problém s úklidem a nečistotami, nejde o pochybení, ale je domluven finální velký úklid až na závěr.

Pokud by docházelo k jakýmkoliv problémům jako je například rušení v době nočního klidu, nevhodné chování pracovníků stavby, poškození či znečištění majetku Vašeho či majetku BD, okamžitě nás informujte, prosím.

Děkujeme za spolupráci,
Představenstvo BD